TAUSTAA

Olemme aikuinen pariskunta, jotka pitävät eläimistä ja olemmekin kasvaneet koko elämämme eläinten ympäröiminä. Minulle ensimmäinen oma koira on tullut elämääni vasta vuonna 1999. Tätä ennen lapsuudessani olin tekemisissä usein muiden ihmisten koirien kanssa. Itselläni oli akvaariokaloja ja hamstereita. Mieheni kotona on ollut lähes aina koiria. Meidän ensimmäinen yhteinen koiramme, kultainennoutaja ´Fara´ kuoli saavuttaen lähes 16 vuoden kunnioitettavan iän. Koska huomasimme kaipaavamme elämäämme koiraa, mutta koska emme halunneet verrata tulevaa perheenjäsentämme edesmenneeseen rakkaaseen ja meidän mielestämme täydelliseen kultsuumme, päädyimme lopulta eri rotuiseen koiraan. Tällöin vuonna 2015 elämäämme sipsutti shetlanninlammaskoira ´Pilvi´ valloittaen sydämemme. Pilvi tuli meille sijoitukseen ja synnytti vuoden 2017 lopulla kasvattajan luona pentueen. 


Tavoitteenani on kasvattaa hyvän luonteen omaavia rotumääritelmän mukaisia terveitä, toimintakykyisiä ja rodunomaisella ulkonäöllä varustettuja koiria.


Haapametsän kennelille on myönnetty kasvattajanimi Haapametsän vuonna 2018 ja ensimmäinen pentue syntyi vuonna 2019.

Olen
- suorittanut Kasvattajan peruskurssin vuonna 2017
- Suomen Kennelliitto ry:n jäsen
- Shetlanninlammaskoirat ry:n jäsen

Haapametsän Kennel juontaa nimensä siitä, että asumme Kangasalan kaupungissa maaseutumaisessa ympäristössä omakotitalossa, minkä pihapiirissä kasvaa suuria haapoja. Lisäksi asuinalueemme kadut on nimetty eri puiden mukaan ja täältä löytyy muun muassa Haapatie.